Se face curatenie!
+5
deea***
Alin
Danut
(O_o)CSXmihai[;X]
~thereau~
9 participanți
ex ~thereau~ ,new nick Rapk1d :: *Forum* :: :: Anunturi
Pagina 1 din 1
Se face curatenie!
Incepand de astazi orice membru din staff care nu intra pe forum timp de 48 de ore va f degradat la rang-ul membru .Nu imi mai pasa de numele nimanui deoarece m-am saturat sa mai pasuiesc staff-ul ,asa ca din acest moment se va face curatenie in staff si voi da sansa altora sa faca parte din staff ,altii care sunt interesati si activi!
Repet ...nu-mi pasa de numele membrului din staff incepand de la helper pana la fondator!
Repet ...nu-mi pasa de numele membrului din staff incepand de la helper pana la fondator!
Re: Se face curatenie!
thereau asa este dar ma stii ca nu pot saintru chiat la fiecare 48 de ore
la pascani nu am net iar daca intru nu o fac chiar des
la pascani nu am net iar daca intru nu o fac chiar des
Ultima editare efectuata de catre Danut in Mier Sept 15, 2010 2:30 am, editata de 2 ori
Thereau io o sa intru mai rar ca sunt cu scoala si ma axez pe scoala o sa mai intru pe forum
salutare imi dati si mie un moderator pe serarul pe care il detine servarul
deea***- *MembrU*
- Varsta: : 11/09/2010
Credite : 1
intri la servar si faci acolo cerere de admin si trebuie sa accepte detinatoru servarului
exit dar u ai cam fost rar cu pc toata vacanta nush daca ai intrat o data pe saptamana la tine nu ca e numai scoala mai ai tu niste probleme de nu intri pe pc
sincer sa fiu io cred ca nu te lasa parinti pe pc si io am facultate si imi fac timp pentru forum
sincer sa fiu io cred ca nu te lasa parinti pe pc si io am facultate si imi fac timp pentru forum
Eu nam mai intrat ca mia spart unu id nutzu_dragutzu15(scz pt id) shi...akm alt id killnr1cs sau loby_str33t:) shi as dori rangu mod innapoi:P
NaNo(O_o)- *LvL 4*
- Varsta: : 07/09/2010
Localizare : Cu Pretena Ta
Credite : 53
Varsta : 31
nici yo nu o sa pot sa mai intru asa des cu scoala...
Robby18- *ModeratoR*
- Varsta: : 26/08/2010
Localizare : Undeva prin Cs,parca in de_dust!
Credite : 247
Varsta : 31
ex ~thereau~ ,new nick Rapk1d :: *Forum* :: :: Anunturi
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum