ex ~thereau~ ,new nick Rapk1d
Salut [b]Vizitator ! Ai postat pana acum 5mesaje.
Esti inscris din data de
Joi Ian 01, 1970.[color=green]
Ultima vizita a fost in Joi Ian 01, 1970.
Sa ii uram bun venit lui ionutpogonici , ultimul membru! Inregistreaza-te si intra in staff-ul nostru![/b]

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Salut [b]Vizitator ! Ai postat pana acum 5mesaje.
Esti inscris din data de
Joi Ian 01, 1970.[color=green]
Ultima vizita a fost in Joi Ian 01, 1970.
Sa ii uram bun venit lui ionutpogonici , ultimul membru! Inregistreaza-te si intra in staff-ul nostru![/b]
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

GunGame Mod

2 participanți

In jos

GunGame Mod Empty GunGame Mod

Mesaj Scris de Justy_VKS Mar Iul 27, 2010 5:16 am

Un alt mod , tot pentru AMX Mod X !
In acest mod , mai putin SF decat celelalte , folosesti toate armele din counter strike , pe rand . Incepi cu pistoalele , prima data glock . Daca faci fraguri avansezi la usp si tot asa , apoi urmeaza shotgun-urile . Pe baza de fraguri avansezi la nivele superioare unde primesti arme mai bune . Nu se poate cumpara nimic !

Pentru instalare , prima data descarci http://www.girlshare.ro/395707.4 , gg_117b_full.rar , pe care il dezarhivezi oriunde pe disc .Apoi urmezi pasii :

1. Dupa dezarhivare ai doua foldere :addons si sound . Deschizi addons\amxmodx unde ai cinci subfoldere .Copiezi continutul fiecaruia in folderele cu acelasi nume din HLDS\cstrike\addons\amxmodx . Atentie ! Numai continutul nu folderele cu totul ! Pentru folderul data - il deschizi si dai de folderul lang ; il deschizi si pe acesta si acolo este un fisier text gungame pe care il copiezi in data\lang dincolo .
2. Te asiguri ca ai instalat AMX Mod X plus modulul CStrike . Pentru a vedea daca modulul cstrike este activ dai in consola amx_modules si vezi daca este acolo .
3. Te duci in HLDS\cstrike\addons\amxmodx\configs\modules.ini si stergi punct si virgula din fata liniei fakemeta , dupa care adaugi urmatoarea linie sub celelalte ( daca nu este deja acolo) : csrespawn .
4. Intri in HLDS\cstrike\addons\amxmodx\configs\plugins.ini , unde adaugi sub celelalt care sunt linia : gungame.amxx .
5. Copiezi fisierul sound pe care l-ai dezarhivat la inceput in HLDS\cstrike\sound
Justy_VKS
Justy_VKS
*LvL 7*
*LvL 7*

Varsta: : 25/07/2010
Localizare : In you Nightmare
Credite : 109

Sus In jos

GunGame Mod Empty Re: GunGame Mod

Mesaj Scris de ~thereau~ Mar Iul 27, 2010 1:08 pm

Am jucat si eu o perioada gungame (1 luna) si chiar mi-a placut
~thereau~