Staff
+3
(O_o)CSXmihai[;X]
Alin
Zombu
7 participanți
Pagina 1 din 1
Staff
Propun ca cei care nu isi fac prezenta in ultimele 24 h de la actualizarea forumului, sa fie dezgradatii, si inapoi dak isi vreau rangu' tre sa faca mai multe mesaje, sa aduca membri, sa fie activ, si sa aiba un comportament civilizat, din cate am observat unii din staff cam vb urat de o vreme, o sa am grija ca nimeni sa nu mai puna niciun cuvant urat, orice frauda de a lua rang= Bannat
Astept Parerei
Astept Parerei
Ultima editare efectuata de catre Zombu in Mar Iul 27, 2010 5:35 pm, editata de 1 ori
Re: Staff
ai mare mare mare dreptate
Ultima editare efectuata de catre Alin in Mar Iul 27, 2010 5:38 pm, editata de 1 ori
este o idee buna
Ultima editare efectuata de catre CSXmihai in Mar Aug 03, 2010 1:58 pm, editata de 1 ori
Zombu a scris:Propun ca cei care nu isi fac prezenta in ultimele 24 h de la actualizarea forumului, sa fie dezgradatii, si inapoi dak isi vreau rangu' tre sa faca mai multe mesaje, sa aduca membri, sa fie activ, si sa aiba un comportament civilizat, din cate am observat unii din staff cam vb urat de o vreme, o sa am grija ca nimeni sa nu mai puna niciun cuvant urat, orice frauda de a lua rang= Bannat
Astept Parerei
Felicitari pentru ideea pe care ne-ai dezvaluit-o ,da sunt deacord sa se aplice aceasta metoda!
o idee foarte buna
Justy_VKS- *LvL 7*
- Varsta: : 25/07/2010
Localizare : In you Nightmare
Credite : 109
o idee foarte buna
narcis- *LvL 5*
- Varsta: : 26/07/2010
Localizare : Prahova
Credite : 85